Välkommen till programdatabasen för Stockholm Pride 2020!
Här kan du som arrangerar evenemang under Stockholm Pride 2020 anmäla dina programpunkter/erbjudanden.


Logga in om du redan har en användare/har registrerat programpunkter/erbjudanden

Om du redan registrerat någon programpunkt/erbjudande för i år så kan du logga in med den e-postadress och det lösenord du angav när du registrerade den första programpunkten/det första erbjudandet för året. Du kan också ha fått ett lösenord kopplat till din e-postadress efter det att du godkänts som seminariehållare
Observera att konton från föregående år inte längre är giltiga.

Logga in

Skapa en användare om du är här för första gången och inte har registrerat några programpunkter/erbjudanden tidigare i år

Om du vill registrera en ny programpunkt/erbjudande i vårt program klickar du på en av knapparna nedan och fyller i den information som efterfrågas.
Programpunkten/erbjudandet kommer visas i programet först efter att de godkänts av Stockholm Pride.

Anmäl egenarrangerad programpunkt Pride City

Verksamheten som heter Pride City är evenemang som pågår runt om i Stockholm och i förorterna som anordnas av andra delar av communityt, civilsamhället och näringslivet än just Stockholm Pride. Tanken är att använda Stockholm Prides plattform för att nå ut till fler och få kontakt med hela Stockholm och även bredare än så.

Här kan du anmäla programpunkter, digitala såväl som fysiska möten, som äger rum till och med vår Summer Stream och nå många fler i HBTQ-communityt.

Stockholm Prides kommunikationsavdelning kommer att försöka besöka så många evenemang som möjligt och rapportera i sociala medier och på vår hemsida.
Registrera erbjudande
Om du har speciella erbjudanden som vänder sig till HBTQ-communityt som gäller under sommaren eller vår Summer Stream så är du välkommen att anmäla dem till vårt program.