Välkommen till programdatabasen för Stockholm Pride 2024!
Här kan du som arrangerar evenemang under Stockholm Pride 2024 anmäla dina programpunkter/erbjudanden.


Logga in om du redan har en användare/har registrerat programpunkter/erbjudanden

Om du redan registrerat någon programpunkt/erbjudande för i år så kan du logga in med den e-postadress och det lösenord du angav när du registrerade den första programpunkten/det första erbjudandet för året. Du kan också ha fått ett lösenord kopplat till din e-postadress efter det att du godkänts som seminariehållare
Observera att konton från föregående år inte längre är giltiga.

Logga in

Skapa en användare om du är här för första gången och inte har registrerat några programpunkter/erbjudanden tidigare i år

Om du vill registrera en ny programpunkt/erbjudande i vårt program klickar du på en av knapparna nedan och fyller i den information som efterfrågas.
Programpunkten/erbjudandet kommer visas i programet först efter att de godkänts av Stockholm Pride.

Anmäl egenarrangerad programpunkt Pride City

Verksamheten som heter Pride City är evenemang som pågår runt om i Stockholm och i förorterna som anordnas av andra delar av communityt, civilsamhället och näringslivet än just Stockholm Pride. Tanken är att använda Stockholm Prides plattform för att nå ut till fler och få kontakt med hela Stockholm och även bredare än så.

Här kan du anmäla programpunkter, digitala såväl som fysiska möten, som äger rum under Stockholm Pride och nå många fler i HBTQ-communityt.

Stockholm Pride samarbetar med QX Förlag AB rörande Queermap och den data du anger, inklusive personuppgifter, kan komma att delas med dem.
Anmäl programpunkt som utställare i Pride Park Pride Park
Om ni anordnar en programpunkt i ert utställartält i Pride Park så är ni välkommen att anmäla den till vårt program.
Registrera erbjudande
Om du har speciella erbjudanden som vänder sig till HBTQ-communityt som gäller under Stockholm Pride så är du välkommen att anmäla dem till vårt program.
Anmäl programpunkt till Pride House Pride House

I år håller Pride House öppet måndag 29 juli - fredag 2 augusti på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget.

För att kunna anmäla programpunkter så måste du först fylla i en intresseanmälan här. Om din ansökan beviljas får du ett avtal som ska signeras digitalt. Efter detta har gjorts ges du möjlighet att registrera dina programpunkter.